Stijlen

Stijlen

leeg

Franse chansons

Georgette heeft een karakteristieke warme stem, waarbij het lage register opvalt. Haar stemtimbre past goed bij doorleefde stukken, zoals Franse chansons. Door haar goede beheersing van de Franse taal kan Georgette de stukken zonder enig probleem de gewenste lading meegeven. Zang en instrumentale stukken wisselen elkaar af tot een boeiend geheel dat het publiek raakt.

Tango

Tango heeft Georgette altijd aangesproken. Het gaat over passie, over leven. Tangoteksten zijn poëtisch en vol drama. Georgette houdt van taal en poëzie en wekt de stukken tot leven met haar doorleefde vertolkingen. Tangoklassiekers zoals Malena en María, maar ook prachtige composities van Astor Piazzolla en Eladia Blazquez komen aan bod.

Tijdens meerdere masterclasses werkte Georgette samen met o.a. Juan Carlos Cuacci en Pablo Agrí. Deze in Argentinië gevestigde musici vertegenwoordigen het neusje van de zalm in de tangomuziek. Ze wakkerden Georgettes bevlogenheid voor de tango nog verder aan.

Jazz

In een gevarieerd programma komen bekende en minder bekende jazzstukken aan bod: standards, blues, jazzwalsjes of een bossa nova, een latin stukje of een popliedje. In dit programma neemt de saxofoon een belangrijke plaats in. Er is ook ruimte voor zang.

In overleg kan altijd naar de verhouding gekeken worden tussen instrumentale en vocale stukken.

Mezzaluna

Mezzaluna is de eerste muziektheaterproductie van Georgette. Deze krachtige one woman show kan ook met pianist worden uitgevoerd. In Mezzaluna verweeft Georgette haar passie voor podiumkunsten tot een eigen verhaal over liefde, verlangen en afscheid. Met muziek, zang en dans nodigt ze haar publiek uit om samen met haar een groot emotioneel palet te ontdekken.

DJ met saxofoon

Heb je een feest met DJ en zoek je nog een live element? Georgette zorgt met haar saxofoons voor de finishing touch. Ook zeer geschikt voor modeshows.

leeg